Ensoltec helpt u om uw elektrische wagen veilig en snel op te laden!

Onze laadoplossingen bieden u de mogelijkheid om uw elektrische wagen te laden met het surplus aan energie, geproduceerd door uw zonnepanelen of opgeslagen in uw thuisbatterij. Ze stellen u bovendien in staat om een maximale efficiëntie uit uw micro-energie productiesysteem te halen.

Uit uw eigen pv installatie kan u uw wagen opladen met het surplus aan energie en kan u uw verbruik bekijken op het grafisch display of de app met alle gegevens van uw laadsessies. Ook indien u nog niet over zonnepanelen of een thuisbatterij beschikt, kan Ensoltec een EV-lader installeren. Op deze manier bent u klaar om groener en efficiënter te laden indien u later beslist om uw eigen micro-energie productiesysteem te plaatsen.

Heeft u te weinig aansluitvermogen om uw verbruik in de woning samen met uw wagen te laden? Geen probleem! Ensoltec biedt u een oplossing met intelligente laadstations die hier rekening mee houden. Zo bespaart U kosten voor een zwaardere netaansluiting.

Ensoltec plaatst uw laadstation conform de regelgeving, voorziet hiervoor de verplichte DC-verliesstroombeveiliger en past de bekabeling van de zekeringkast aan indien nodig. Onze mobiele laad-oplossing stelt u in staat om overal op een veilige manier te laden.

WILT U ADVIES OF OFFERTE?